27 KASIM BÜYÜK ECZACI MİTİNGİ

45. Bölge Çorum Eczacı Odası olarak 16 Ekim 2022 tarihinde Ankara'da yapılması  planlanan "Büyük Eczacı Mitingi" Bartın Amasra 'da yaşanan patlama nedeniyle 27 Kasım 2022 tarihine ertelenmişti. 27 Kasım 2022 tarihinde sabah saat 05:30 'da Fuar alanından hareket ederek Ankara'da Büyük Eczacı Mitingini gerçekleştirmiş olduk .

Çorum Eczacı Odamız olarak 6 aydır süren çeşitli eylem planlarımız ile "Sürdürülebilir Bir İlaç-Eczacılık Hizmet Modeli Sürdürülebilir Bir Sağlık Sisteminin Olmazsa Olmazıdır. ECZACIYA HAK ETTİĞİ “DEĞER” VERİLMELİDİR !” sloganıyla, ilaç yokluğuna, ekonomik çıkmaza "DUR DE" demek için Oda Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Odamızın önceki dönemlerde görev alan Oda Başkanlarımız, Denetleme Kurulu Başkanımız ve üyeleri, Haysiyet Kurulumuz, Kongre Delegelerimiz, Odamız Üyesi Eczacılarımız,  İskoop Müdürümüz, Eczacılarımızın eşleri, evlatları, fedakar eczane teknisyenlerimiz ve onların eşleri, Odamızın fedakarca çalışan personeli ve mitingin başından sonuna organizasyonu sağlayan Miting Komisyonumuzu, mitinge kendi araçları ve imkanları ile gelen meslektaşlarımız tek yürek olarak katılmışlar. Tüm sorunlarımıza DUR DE! diyen seslerini duymayan kulaklara duyurmayı, yan yana birlikte durduğumuzu görmeyen gözlere göstermeyi başarmışlardır.

27 Kasım mitingine katılan binlerce eczacılarımızın yüreklerindeki enerjilerinin yoğunluğu Anıt Tepe miting alanına sığmamıştır. Birlik Başkanımız Çorum’un enerjisinin mitinge katkılıları için bizzat arayarak şahsımda tüm Çorum Eczacılarına  teşekkür etmiştir. Hiç bir emek boşa gitmez bu emeğimizde hak ettiği değeri görecektir. Tüm meslektaşlarımıza, ailelerimize, çalışanlarımıza, onların ailelerine, tüm sağlık çalışanlarımıza ve çorum halkına destekleri için teşekkür ediyoruz. Biliyoruz ki  KAZANIMLARIMIZ, hastalarımız ve tüm sağlık çalışanlarımız içindir.

• 27 KASIM BÜYÜK ECZACI MİTİNGİ