29 KASIM TIBBİ SEKRETERLER GÜNÜ KUTLU OLSUN

Değerli Hemşerilerim ve Kıymetli  Meslektaşlarım

29 Kasım, Sağlık Sisteminin görünmeyen kahramanlarının yani Tıbbi Sekreterlerin Günü olarak  ülkemizde kutlanmaktadır. Bu anlamlı gün, sağlık sektöründe kilit bir rol oynayan tıbbi sekreterlerin önemini vurgulamak ve onlara hak ettikleri saygıyı göstermek amacıyla düzenlenmektedir.

Tıbbi sekreterler, sağlık kurumlarında koordinasyonun sağlanması, hastaların randevularının düzenlenmesi, tıbbi kayıtların güncellenmesi gibi kritik görevleri üstlenerek sağlık hizmetlerinin sorunsuz bir şekilde yürütülmesine katkıda bulunmaktadır. Sağlık sektörünün vazgeçilmez unsurlarından biri olan tıbbi sekreterler, hastane ve kliniklerin işleyişindeki ahenk ve düzenin sağlanmasında önemli bir rol oynamaktadır.

Bu vesileyle, Çorum Eczacı Odası olarak, tıbbi sekreterlerimizin özverili çalışmalarını takdirle karşılıyor ve bu özel günlerini coşkuyla kutluyoruz. Sağlık alanındaki hizmetlerin aksamadan sürdürülebilmesi için verdikleri emek, özveri ve profesyonellikleri için tıbbi sekreterlerimize teşekkür ediyoruz.

Tıbbi sekreterlerimiz, sağlık sektöründeki başarıların temel taşlarından biridir ve bizler için büyük bir destek sağlamaktadır. Onların katkılarıyla, daha etkin ve verimli bir sağlık hizmeti sunma hedefimize ulaşmaktayız.

Bu özel gün vesilesiyle tüm tıbbi sekreterlerimize sağlık, mutluluk ve başarı dolu bir gelecek diler, çalışmalarında başarılarının devamını temenni ederim.

Saygılarımla,

Ecz. Erol AFACAN