BAHÇEŞEHİR KOLEJİ'NDE MESLEK UZMANLARI İLE KARİYER SÖYLEŞİLERİ

21 Aralık 2022 tarihinde, Bahçeşehir Kolejinde düzenlenen MASTER 6 eğitim modeli kapsamında "Meslek Uzmanları ile Kariyer Söyleşileri" düzenlenmiştir. Söyleşiye, Odamız Başkanı Ecz. E. Şefkat GÜLER, Odamız Saymanı Ecz. Seçil ERTÜRK ve Kongre Delegemiz Ecz. Olcay ÇORUMLU katılmışlardır. Eczacılık mesleği, eczacı kimliği, teknolojide, sağlık alanında  değişimler ve öğrencilerin meslek seçimi konusunda sorularının da konuşulduğu çok verimli bir söyleşi gerçekleştirilmiştir. Bahçeşehir Koleji Kampüs Müdürü Özgen BIYIKOĞLU, Lise Müdür Yardımcısı Mine DEVRİM UYMAZ, Matematik Öğretmeni Barış KULAK ve Okul Aile Birliği Başkanı Seçil YALÇIN'a hazırlamış oldukları söyleşi programı için teşekkürlerini ileterek, eğitim ve öğretim hayatlarında başarılarının devamını dilemişlerdir.

• BAHÇEŞEHİR KOLEJİ'NDE MESLEK UZMANLARI İLE KARİYER SÖYLEŞİLERİ