TÜRK ECZACILARI BİRLİĞİ 44.OLAĞAN KONGRESİNDE MERKEZ HEYET ÜYELİKLERİNE SEÇİLEN UZM.ECZ.TANER ERCANLI VE UZM.ECZ.ÖZGÜN SAĞIN'A ANKARADA'DAKİ TEB KURUM BİNASINDA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Çorum Eczacı Odası Yönetim Kurulumuz Türk Eczacıları Birliği 44. Olağan Kongresinde Merkez Heyet Üyeliklerine seçilen Uzm.Ecz.Taner ERCANLI ve Uzm.Ecz.Özgün SAĞIN'a Ankara'daki TEB Kurum Binasında hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Ziyarette Oda Başkanımız Ecz.Erol AFACAN'a Genel Sekreter Ecz.Çelebi AYVAZ, Sayman Ecz.Özden SAK, Yönetim Kurulu Üyesi Ecz.Hamdi KARTAL ve Delegeler Ecz.Sönmez ÇALIŞKAN ve Ecz.Ali İskender TÜRKMEN eşlik etmişlerdir.

Güncel mesleki konuların konuşulduğu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren TEB Merkez Heyet Üyeleri ERCANLI ve SAĞIN, Oda Başkanı AFACAN ve heyete teşekkür ederek oda yönetimi çalışmalarında başarı dileklerinde bulundular.