İL SAĞLIK MÜDÜRÜ OPR. DR. ÖMER SOBACI'YI ZİYARET

Eczacı Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ecz. E. Şefkat GÜLER, Genel Sekreter Ecz. Arif Sami BOZDOĞAN, Yönetim Kurulu Üyeleri Ecz. Bilge DEMİR UYSAL ve Ecz. Seçil ERTÜRK, Denetleme Kurulu Üyesi  Ecz. Feyzullah YILDIRIM ile birlikte İl Sağlık Müdürü Opr. Dr. Ömer SOBACI’yı makamında ziyaret etmişlerdir.

Türk Eczacıları Birliği tarafından düzenlenen 54 Bölge Eczacı Odasının katılımlarıyla gerçekleşen Konya Bölgelerarası Toplantısında ortak alınmış olan karar neticesinde “Eczacıya Hak Ettiği Değer Verilmelidir!” eylem planı çerçevesi içerisinde Sağlık bakanı Dr. Fahrettin KOCA ile başlayan ziyaretlerini Çorum İl Sağlık Müdürümüz Opr. Dr. Ömer SOBACI'yı ziyaret ederek sürdürmektedirler.

Ziyarette, hastalardan ilaç fiyat farklarının alınmaması, ilaç yokluklarının olmaması, ilaç yokluklarının da eczane yokluklarına dönüşmemesi ve hastaların ihtiyaç duydukları ilaçlara güvenle erişebilmesini, ilaca gelen fiyat artışlarından hem halkın hem de eczacıların mağduriyet yaşadıklarını dile getirmişlerdir.

Sayın İl Sağlık Müdürümüz Opr. Dr. Ömer SOBACI'ya ayrıca, pandemi döneminde ve eczacılık mesleğinde göstermiş olduğu desteklerinden dolayı tüm meslektaşlar adına plaket takdim ederek teşekkürlerini iletmişlerdir.

• İL SAĞLIK MÜDÜRÜ OPR. DR. ÖMER SOBACI'YI ZİYARET