İyi Parti Çorum İl Başkanı Erkan YILDIZ'dan Odamız Yönetim Kurulu'na Hayırlı Olsun Ziyareti

İyi Parti Çorum İl Başkanı Erkan YILDIZ Çorum Eczacı Odası Başkanı Ecz. Erol AFACAN'a Çorum Eczacı Odası Hizmet Binasında hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak yeni görevlerinde başarılar diledi.

Ziyarette Başkan YILDIZ'a Merkez İlçe Başkanı Cemiz SÖZEN, Yönetim Kurulu Üyeleri Av. Süleyman Arda AFAD, Necati Burak PEKER, Nurten BUKER, İsmail AKBAL, İsmail AKYOL eşik ederken, Çorum Eczacı Odası Yönetim Kurulu Üyeleri Genel Sekreter Ecz. Çelebi AYVAZ, Sayman Ecz. Özden SAK ve Ecz. Hamdi KARTAL hazır bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren AFACAN, Başkan YILDIZ ve heyete teşekkür etti.