Odamızın Çorum Özel Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Gökhan BİLGİLİ'yi ziyareti;

Çorum Eczacı Odası Yönetim Kurulu adına Başkan Ecz. Erol AFACAN, Genel Sekreter Ecz. Çelebi AYVAZ ve Yönetim Kurulu Üyesi Ecz. Hamdi KARTAL Çorum Özel Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Gökhan BİLGİLİ'ye ziyaret gerçekleştirmişlerdir.

Hastane İşletme Müdürü Türker CENGİZ'in de hazır bulunduğu ziyarette vatandaşlarımızın aldıkları sağlık hizmetinde eczaneler noktasında herhangi bir sorun yaşanmaması adına ve toplum sağlığı adına yapılacak olan her konuda eczanelere düşecek görevler noktasında iş birliği içerisinde hareket etme kararı alındı.

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Başhekim BİLGİLİ, bir dönem birlikte çalıştığı arkadaşı Oda Başkanı AFACAN ve yönetim kuruluna yeni görevlerinde başarı dileklerinde bulundu.