Çorum Eczacı Odası Yönetim Kurulu adına Başkan Ecz. Erol AFACAN, Genel Sekreter Ecz. Çelebi AYVAZ ve Yönetim Kurulu Üyesi Ecz.Hamdi KARTAL Hitit Üniversitesi Çorum Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Doç. Dr. Sinan ZEHİR'e ziyaret gerçekleştirmişlerdir.

Ziyarette eczanelerimizin sıklıkla karşılaştığı hastanemizdeki vatandaşlarımızın reçete ve rapor kaynaklı sorunların çözümleri noktasında karşılıklı olarak iş birliği içerisinde hareket etme kararı alındı. Ziyarette hazır bulunan Başhekim Yardımcısı Ecz. Abdul Samed ERDAL'da konuyu yakından takip edeceklerini iletti.

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Başhekim ZEHİR, bir dönem birlikte çalıştığı arkadaşı Oda Başkanı AFACAN ve yönetim kuruluna yeni görevlerinde başarı dileklerinde bulundu.

Ziyaretin devamında hastane eczanesi eczacıları ve onkoloji eczanesi eczacılarına da ziyarette bulunan AFACAN kamu eczacılarının özlük haklarının, çalışma şartlarının ve mesleki saygınlığının hak ettiği yerde olabilmesi için oda bünyesinde kurulan kamu eczacıları komisyonunun alt yapısı hazır olan çalışmalara başlayacağını ve çalışmanın ilgili kurumlara iletilmesi adına Türk Eczacıları Birliği'ne gönderileceğini sözlerine ekledi.

• Odamızın Hitit Üniversitesi Çorum Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Ziyareti;