SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI ZİYARETİMİZ

13 Eylül 2022 tarihinde, Odamız Başkanı Ecz. E. Şefkat GÜLER, Genel Sekreter Ecz. Arif Sami BOZDOĞAN, Sayman Ecz. Ali İskender TÜRKMEN ve Yönetim Kurulu Üyesi Ecz. Seçil ERTÜRK, Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Ceyhan BARAN, Başkan Yrd./ Sayman Fatih BARLIK, Yönetim Kurulu Üyesi Bekdaş KARABACAK ve 3568 Sayılı Yasa ve Ücret Tarifesi Komisyon Sekreteri Selim TOPAL’ a ziyarette bulunmuşlardır. Ziyarette, yeni göreve başlayan Yönetim Kurulu üyelerini tebrik ederek çalışmalarında başarılar dilemişlerdir. Ayrıca, "Eczacıya Hak Ettiği Değer Verilmelidir." eylem programı içersinde eczacılarımızın ekonomik sorunları, e-faturada yaşanan sorunlar, gider maliyetlerindeki artışlar ve birçok ortak konularda görüşmeler yapılarak karşılıklı fikir alış verişinde bulunmuşlardır.