SUT SORU - CEVAP WHATSAPP HATTI HAKKINDA BİLGİLENDİRME

Değerli Meslektaşlarımız;

Odamızın yenilikçi hizmetlerinden birini daha sizlerle paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

SUT SORU CEVAP

Reçete ve Rapor SUT Değerlendirmesinde eczacılarımızın danışacağı SUT-SORU-CEVAP uygulamamız ekstrem durumlar haricinde hafta içi Pazartesi-Çarşamba-Cuma günleri saat 09:00-12:00 ve 14:00-16:00 arasında Odamız Whatsapp Kurumsal Hattından hizmet verecektir.

Çalışma Kuralları;

1) Hasta ve Hekim bilgileri KVKK dahilinde dikkate alınarak gizlenerek paylaşılmalıdır.

2) Belirtilen gün ve saatler dışında hizmet verilmeyecektir.

3) SUT SORU/CEVAP uygulaması danışma hizmeti olduğundan dolayı SGK'ya fatura ettiğiniz/edeceğiniz reçete geri ödenmesine dair kesin sonuçlar vermez. Teknik hatalar, yorum farkları veya herhangi bir sebeple oluşabilecek her türlü maddi ve manevi zarardan dolayı Eczacı Odamız ve uygulama sorumlu tutulamaz. Eczacılarımız bu kuralları bilmiş ve kabul etmiş sayılarak programı kullanabilirler.

Siz değerli meslektaşlarımızın bilgisine sunar, yenilikçi ve eczacı kazanımlı hizmetlerimizde sizlerin yanında olmaya devam edeceğiz.

İyi çalışmalar dileriz.

SUT SORU - CEVAP WHATSAPP HATTI HAKKINDA BİLGİLENDİRME