Mesleğimizin en kutsal hizmeti olarak, hastalarımıza sunmakta olduğumuz ücretsiz sağlık danışmanlığı görevimizde, devamlı öğrenen ve öğreten olarak meslek içi eğitimlerimize devam etmekteyiz. Çorum Eczacı Odası Meslek İçi Sürekli Eğitim Komisyonu tarafından planlanan; ‘Klinik Eczacılık ve Farmasotik Bakım ’’  eğitimimiz Ticaret ve Sanayi Odası Konferans  Salonunda gerçekleştirilmiştir. TEB Eczacılık Akademisinden Prof.Dr.Mesut SANCAR’ın katıldığı eğitimde Odamız üyesi eczacılarımız katılmışlardır. Karşılıklı fikir alışverişinde bulunulduğu interaktif bir eğitim gerçekleştirilmiştir. Çorum Eczacı Odası Başkanı Ecz.Erol AFACAN,Sayman Ecz. Özden SAK Büyük Kongre Delegesi Ecz. Sönmez ÇALIŞKAN  ve eğitime katılan eczacılarımız tarafından Odamız adına teşekkür edilerek kendisine plaket takdim edilmiştir.

• TEB AKADEMİSİ PROF.DR. MESUT SANCAR TARAFINDAN KLİNİK ECZACILIK VE FARMASOTİK BAKIM EĞİTİMİMİZ