TÜRK ECZACILARI BİRLİĞİ 44.OLAĞAN KONGRESİNDE GENEL SEKRETERLİĞE SEÇİLEN ECZ. ALİ ERDEM'E ANKARA'DAKİ TEB KURUM BİNASINDA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Çorum Eczacı Odası Yönetim Kurulumuz Türk Eczacıları Birliği 44. Olağan Kongresinde Genel Sekreterliğe seçilen Ecz.Ali ERDEM'e Ankara'daki TEB Kurum Binasında hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Ziyarette Oda Başkanımız Ecz.Erol AFACAN'a Genel Sekreter Ecz.Çelebi AYVAZ, Sayman Ecz.Özden SAK, Yönetim Kurulu Üyesi Ecz.Hamdi KARTAL ve Delegeler Ecz.Sönmez ÇALIŞKAN ve Ecz.Ali İskender TÜRKMEN eşlik etmişlerdir.

Güncel mesleki konuların konuşulduğu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren TEB Genel Sekreteri ERDEM, Oda Başkanı AFACAN ve heyete teşekkür ederek oda yönetimi çalışmalarında başarı dileklerinde bulundu.