TÜRK ECZACILARI BİRLİĞİ 44.OLAĞAN KONGRESİNDE SAYMANLIĞA SEÇİLEN ECZ. UĞUR ELİK'E ANKARADA'Kİ TEB KURUM BİNASINDA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Çorum Eczacı Odası Yönetim Kurulumuz Türk Eczacıları Birliği 44. Olağan Kongresinde Saymanlığa seçilen Ecz.Uğur ELİK'e Ankara'daki TEB Kurum Binasında hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Ziyarette Oda Başkanımız Ecz.Erol AFACAN'a Genel Sekreter Ecz.Çelebi AYVAZ, Sayman Ecz.Özden SAK, Yönetim Kurulu Üyesi Ecz.Hamdi KARTAL ve Delegeler Ecz.Sönmez ÇALIŞKAN ve Ecz.Ali İskender TÜRKMEN eşlik etmişlerdir.

Güncel mesleki konuların konuşulduğu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren TEB Saymanı ELİK, Oda Başkanı AFACAN ve heyete teşekkür ederek oda yönetimi çalışmalarında başarı dileklerinde bulundu.